Administratief Medewerker

€ 2.950 📍 Sijbekarspel 🏅 Financieel 🕓 16 uur

Over de functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende administratieve functie binnen een jong en groeiend familiebedrijf? Bij Vee en Vleeshandel Klaas Swier B.V. hebben wij momenteel een geweldige kans voor een enthousiaste Administratief Medewerker om ons team te versterken.

Als Administratief Medewerker krijg je de unieke mogelijkheid om een breed scala aan verantwoordelijkheden op te pakken. Je zult je bezighouden met taken zoals het beheren van de boekhouding, het efficiënt verwerken van e-mails, het verbeteren van processen en het uitvoeren van btw-aangifte. Daarnaast zul je betrokken zijn bij het beheren van leveringen en het uitvoeren van import- en exportwerkzaamheden. Het beheer van debiteuren- en crediteurenadministratie zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren. En dit is nog maar het begin, want jouw takenpakket kan in de loop van de tijd verder uitgebreid worden.

Als jij graag betrokken wilt zijn bij verschillende aspecten van administratief werk en wilt groeien binnen een dynamisch familiebedrijf, dan is deze functie perfect voor jou. Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog!

Functie eisen

Als Administratief Medewerker vragen we het volgende van je:

  • Je bent uiterst nauwkeurig in je werk;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, en het beheersen van de Duitse en Engelse taal is een pluspunt;
  • Een achtergrond in de agrarische sector wordt gewaardeerd, omdat dit relevant kan zijn voor de werkzaamheden;
  • Je bent voor 16 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt kennis van Excel. 

Wat bieden wij

Als Administratief Medewerker bij Vee en Vleeshandel Klaas Swier B.V. krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een flexibele werkomgeving. Bij ons draait het niet alleen om hard werken, maar ook om een goede balans tussen werk en privé. Verder kun je rekenen op:

  • Een aantrekkelijke bruto maandsalaris van € 2.950, –  op basis van een fulltime  dienstverband, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring;
  • Een uitdagende baan waarin je veel vrijheid krijgt;
  • Een halfjaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • De mogelijkheid om zelf je uren te bepalen, zonder reistijd;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het groeiende bedrijf.

Over de opdrachtgever

Vee en Vleeshandel Klaas Swier B.V. is een jong en groeiend familiebedrijf, opgericht in 2017 en gevestigd in Sijbekarspel. Er heerst een informele sfeer waarin teamwork en persoonlijke groei centraal staan.

Als jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging en graag wilt werken in een dynamische omgeving, waarin je de vrijheid hebt om je eigen taken op te pakken en te groeien, dan ben jij de geschikte professional!

Solliciteren

Ben jij de ideale professional voor deze vacature en voldoe jij aan alle eisen? Klik dan snel op de knop ‘Solliciteer direct!’ om jouw interesse kenbaar te maken. Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken of jij de perfecte professional bent voor deze functie.

Meer informatie?

Mariska Swier

Recruiter

Tel. 06 3921 4803
Soliciteer hier!