Elektromonteur

Techniek- Hoorn
Solliciteer direct

Over de functie

Ben jij een gepassioneerde elektromonteur die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Lijkt het je leuk om te werken in een echt familiebedrijf waar kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan? Bij Gebr. Kok Installatietechniek bieden we jou de mogelijkheid om jouw vakmanschap te tonen en verder te ontwikkelen binnen een hecht team. Geen dag is hetzelfde in deze uitdagende en afwisselende functie!

Als onderdeel van het team werk je nauw samen met andere vakmensen om ervoor te zorgen dat alle installaties veilig, betrouwbaar en conform de geldende normen worden uitgevoerd. Daarnaast ben je een belangrijke schakel in het creëren van optimale oplossingen voor onze klanten, wat bijdraagt aan een hoge klanttevredenheid.

Jij bent als elektromonteur verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische installaties in woningen. Je werkt aan diverse nieuwbouwprojecten, waarbij je onder andere bekabeling aanlegt, schakelmateriaal en meterkasten installeert en storingen oplost.

Functie eisen

 

We zoeken een elektromonteur die zich met passie en enthousiasme wil inzetten voor het team. Hoewel een specifieke opleiding niet vereist is, zijn jouw inzet en inzicht van groot belang! Wij hechten veel waarde aan jouw ervaring en persoonlijke kwaliteiten. Wat we verder van jou verwachten:

  • Je hebt minimaal 2-3 jaar werkervaring als elektromonteur;

  • Je beschikt over zelfstandigheid en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

  • Je beheerst de Nederlandse taal goed;

  • Je hebt een sociaal hart en bent bereidheid om in teamverband te werken;

  • De motivatie om je kennis en ervaring door te geven aan de volgende generatie vakmensen.

Over de opdrachtgever

Gebr. Kok Installatietechniek is een echt familiebedrijf dat al sinds 1930 actief is in Noord-Holland. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van moderne installaties op het gebied van elektriciteit, (drink)water, verwarming en luchtbehandeling. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij Gebr.Kok voorop. Ze denken graag met hun klanten mee om de best passende oplossingen te bieden.

Bij Gebr. Kok Installatietechniek werk je in een hecht en gezellig team waar vakmanschap en vertrouwen centraal staan. Wil jij deel uitmaken van een leuke team en bijdragen aan innovatieve en hoogwaardige installaties? Solliciteer dan nu en versterk ons team!

Solliciteren

 

Ben jij de ideale professional voor deze vacature en voldoe jij aan alle eisen? Klik dan snel op de knop ‘Solliciteer direct!’ om jouw interesse overal te maken. Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken of jij de perfecte professional bent voor deze functie.

Heb je nog een vraag over de vacature? Onze recruiters staan voor je klaar! Neem contact op met Sofie via dit nummer: +316 19 12 24 11.

 

Meer informatie?

Sofie Knol

Recruiter

Tel. 06 3921 4803

Dit bieden we jou

 

Salaris

  • Een salaris van €3000,- tot €3750,-, afhankelijk van ervaring en aantal uren

Bonus

  • Een aantrekkelijke eindejaarsbonus

Vast contract

  • Direct een vast contract!

Werkzaamheden

  • Je werkt op een fijne plek met veel afwisselende werkzaamheden

Uitjes!

  • Een actieve personeelsvereniging met geweldige bedrijfsuitjes!

Work

Soliciteer hier!