Financieel Administratief Professional

€ 2.250 – 3.500   📍 Alkmaar   🏅 Financieel   🕓 24 – 32 uur

Over de functie

Voor een groeiend en persoonlijk softwarebedrijf in Alkmaar zijn wij op zoek naar een financieel administratief professional. Ben jij enthousiast om bij te dragen aan de groei van een bedrijf? Werk je graag nauw samen met het management en wil je meer verantwoordelijkheid? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

In deze rol is het allerbelangrijkste dat je ervan houdt om de gehele financiële administratie nauwkeurig bij te houden. Hier zijn enkele verantwoordelijkheden die je kunt verwachten:

 • Zorg dragen voor de volledigheid, juistheid en tijdigheid van de gehele administratie van de 3 BV’s op het gebied van: bank, crediteuren en debiteuren;
 • Beheer van het uitvoeren en optimaliseren van het volledige facturatieproces rondom detachering, projecten, serviceabonnementen en verkoop van hardware;
 • Verantwoordelijkheid voor het opstellen van interne rapportages en het trekken van conclusies voor verbeteringen;
 • Het (laten) opstellen en tijdig indienen en betalen van fiscale aangiften.

 

Functie eisen

Voor de functie van financieel administratief medewerker heb je een passie voor het analyseren van financiële cijfers, het identificeren van afwijkingen, het herkennen van risico’s en het ontdekken van mogelijkheden voor verbetering. Je zult actief en proactief advies geven aan het management, waarbij je altijd rekening houdt met het bewaken van budgetten en de financiële stabiliteit. Voor deze functie ben je 24-32 uur beschikbaar en verwachten wij het volgende van jou:

 • Je hebt een HBO-diploma in de richting van Bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in finance, waarbij je ervaring hebt opgedaan in zowel financiële administratie als het opstellen en verklaren van rapportages;
 • Zelfstandig kunnen werken, zorgvuldigheid en tijdig signaleren van opvallende zaken;
 • Uitstekende vaardigheden in Excel.

Wat bieden wij

Bij onze organisatie heerst een prettige, informele sfeer waar ruimte is om te groeien. Je krijgt veel vrijheid om de functie zo goed mogelijk te vervullen. Verder kun je het volgende verwachten:

 • Een salaris tussen €2.250,- en €3.500,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van het aantal uren en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en een collectieve pensioenregeling;
 • Een uitdagende functie met fijne collega’s;
 • Laptop van de zaak;
 • Voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid, waardoor geen enkele dag hetzelfde is!

Over de opdrachtgever

Het softwarebedrijf is gevestigd in Alkmaar, in een gloednieuw kantoor! Samen met hun 20 toegewijde collega’s, met meer dan 25 jaar ervaring in het bieden van creatieve oplossingen en technische ondersteuning aan bedrijven, blijft de organisatie zich ontwikkelen. Duurzame relaties, dat is waar ze voor staan. Klein genoeg om persoonlijk contact te koesteren. Krijg je hier al een warm gevoel van? Solliciteer dan snel!

 

Solliciteren

Ben jij de ideale professional voor deze vacature en voldoe jij aan alle eisen? Klik dan snel op de knop ‘Solliciteer direct!’ om jouw interesse kenbaar te maken. Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken of jij de perfecte professional bent voor deze functie.

Meer informatie?

Mariska Swier

Recruiter

Tel. 06 3921 4803

Soliciteer hier!