HR-Teamleider

€ 3.518 – 5.463  📍 Schagen🏅 HR 🕓 36 uur

Over de functie

Ben jij een proactieve HR-teamleider, sparringpartner én aanspreekpunt voor alle collega’s op het gebied van HR? Lees dan snel verder!

Probedrijven is op zoek naar een ervaren HR-teamleider. Met jouw uitgebreide kennis en expertise adviseer en begeleid je collega’s bij de succesvolle implementatie van ons beleid. We zoeken iemand die excelleert op diverse HR-gebieden en moeiteloos kan omgaan met uitdagende situaties, inclusief het effectief navigeren door voortdurende veranderingen in wet- en regelgeving.

Je verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • Leidinggeven aan de HR-afdeling;
 • Interactie en adviseren van de directie van Probedrijven: Je hebt regelmatig contact met de directie en voorziet hen van waardevol advies;
 • Coördinatie van personeelsontwikkeling en personeelszaken: Je volgt de ontwikkeling van onze medewerkers en ziet toe op effectief personeelsbeheer binnen de organisatie;
 • Je onderhoudt nauwe relaties met verschillende gemeenten en vertegenwoordigt Probedrijven op een professionele en positieve manier

Daarnaast maak je geleidelijk kennis met het MT, waardoor je betrokken wordt bij strategische besluitvorming en toekomstige ontwikkelingen. Het betreft een doorgroeifunctie.

Functie-eisen

In deze rol komen je adviserende en ondersteunende vaardigheden uitstekend van pas. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding, richting HRM of vergelijkbaar;
 • Minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, zoals HR-teamleider of HR-adviseur;
 • Je hebt affiniteit met de ontwikkelingen van de Participatiewet;
 • Je hebt proactieve, probleemoplossende en communicatief sterke vaardigheden;
 • Je bent beschikbaar voor 36 uur per week.

Wat bieden wij

Bij Probedrijven heerst een informele sfeer waarin je veel vrijheid krijgt en kunt werken met een maatschappelijk doel. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire voorwaarden, waaronder:

 • Een salaris tussen €3.518 en €5.463 (functieschaal 11) CAO Sociaal Werk, gebaseerd op jouw kennis en ervaringsniveau;
 • Een dienstverband voor minimaal één jaar, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband in de toekomst;
 • Een veelzijdig werkpakket waarin jouw werkplezier centraal staat en waarin je de ruimte krijgt om te groeien en te ontwikkelen;
 • Doorgroeimogelijkheden tot lid van het MT.

Over de opdrachtgever

Probedrijven is een vooraanstaande sociale en duurzame onderneming die zich ten doel stelt om werk toegankelijk te maken voor iedereen. Met hun brede scala aan diensten bieden ze mensen de mogelijkheid om een vak te leren en waardevolle werkervaring op te doen, zowel binnen hun eigen organisatie als bij gedetacheerde werkgevers.

Binnen Probedrijven onderscheiden ze verschillende divisies die elk een specifiek werkgebied bestrijken, waaronder Progroen & milieu, Probezorgt, Proverpakken & ontwikkelen.

Naast het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zet Probedrijven zich ook in voor maatschappelijk waardevol werk. Ze werken nauw samen met gemeenten, scholen en andere bedrijven om het maatschappelijk middenveld te versterken. Probedrijven werkt in het kader van circulariteit aan verduurzamen door te investeren in aanpassingen aan gebouwen en het elektrificeren van wagenpark en materieel.

Het streven van Probedrijven is om een gezonde mix van personeel te realiseren en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van individuen. Door hun betrokkenheid en inzet vormen ze een belangrijke schakel in het bevorderen van inclusiviteit en het creëren van kansen voor mensen om hun volledige potentieel te bereiken.

Solliciteren

Ben jij de ideale professional voor deze vacature en voldoe jij aan alle eisen? Klik dan snel op de knop ‘Solliciteer direct!’ om jouw interesse kenbaar te maken. Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken of jij de perfecte professional bent voor deze functie.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Meer informatie?

Mariska Swier

Recruiter

Tel. 06 3921 4803
Soliciteer hier!