Loodgieter

Techniek- Hoorn
Solliciteer direct

Over de functie

Ben jij een vakkundig loodgieter die graag betrokken is bij het realiseren van hoogwaardige sanitair- en verwarmingssystemen in nieuwe gebouwen? Bij Gebr. Kok Installatietechniek hebben we een uitdagende functie voor jou! Wat deze functie precies inhoudt? Ontdek het gelijk!

Als loodgieter voor nieuwbouwprojecten ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van leidingen, afvoeren, sanitair, en verwarmings- en koelsystemen. Je werkt in deze rol nauw samen met andere vakmensen om ervoor te zorgen dat alle installaties correct worden geplaatst en voldoen aan de geldende voorschriften en normen. Je oog voor detail en vakmanschap zorgen ervoor dat niet alleen de functionaliteit, maar ook de esthetiek van de installaties wordt gewaarborgd.

Naast het installatiewerk ben je ook verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van eventuele lekkages, verstoppingen of andere problemen die zich kunnen voordoen. Als probleemoplosser handel je snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat de nieuwbouwprojecten geen vertraging oplopen. Kortom, je speelt een belangrijke rol in het creëren van comfortabele en functionele leef- en werkomgevingen voor mensen!

Functie eisen

 

We zoeken een loodgieter die zich met passie en enthousiasme wil inzetten voor het team. Hoewel een specifieke opleiding niet vereist is, zijn jouw inzet en inzicht van groot belang! Wij hechten veel waarde aan jouw ervaring en persoonlijke kwaliteiten. Wat we verder van jou verwachten:

  • Je hebt minimaal 2-3 jaar werkervaring als loodgieter;

  • Je beschikt over zelfstandigheid en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

  • Je beheerst de Nederlandse taal goed;

  • Je hebt een sociaal hart en bent bereidheid om in teamverband te werken;

  • De motivatie om je kennis en ervaring door te geven aan de volgende generatie vakmensen.

Over de opdrachtgever

Gebr. Kok Installatietechniek is een echt familiebedrijf dat al sinds 1930 actief is in Noord-Holland. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van moderne installaties op het gebied van elektriciteit, (drink)water, verwarming en luchtbehandeling. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij Gebr.Kok voorop. Ze denken graag met hun klanten mee om de best passende oplossingen te bieden.

Bij Gebr. Kok Installatietechniek werk je in een hecht en gezellig team waar vakmanschap en vertrouwen centraal staan. Wil jij deel uitmaken van een leuke team en bijdragen aan innovatieve en hoogwaardige installaties? Solliciteer dan nu en versterk ons team!

Solliciteren

 

Ben jij de ideale professional voor deze vacature en voldoe jij aan alle eisen? Klik dan snel op de knop ‘Solliciteer direct!’ om jouw interesse overal te maken. Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken of jij de perfecte professional bent voor deze functie.

Heb je nog een vraag over de vacature? Onze recruiters staan voor je klaar! Neem contact op met Sofie via dit nummer: +316 19 12 24 11.

 

 

Meer informatie?

Sofie Knol

Recruiter

Tel. 06 3921 4803

Dit bieden we jou

 

Salaris

  • Een salaris van €3000,- tot €3750,-, afhankelijk van ervaring en aantal uren

Werkzekerheid

  • Werkzekerheid in een stabiel bedrijf

Vast contract

  • Direct een vast contract!

Werkzaamheden

  • Je werkt op een fijne plek met veel afwisselende werkzaamheden

Uitjes!

  • Een actieve personeelsvereniging met geweldige bedrijfsuitjes! 

Work

Soliciteer hier!