Operationeel Manager

ICT - Alkmaar
Solliciteer direct

Over de functie

Wil jij meebouwen aan een groeiend softwarebedrijf met een sterke focus op zowel mens als resultaat? Ben jij proactief, ondernemend en oplossingsgericht en klaar voor de volgende stap? Dan is deze functie jou misschien wel op het lijf geschreven!

Als operationeel manager vervul je een cruciale rol binnen het bedrijf en de groei ervan. Je bent verantwoordelijk voor het versterken en implementeren van strategische plannen, met behoud van de langetermijnvisie. Je zult een breed scala aan operationele managementtaken coördineren, waarbij jouw ervaring en visie op het gebied van HR en finance van onschatbare waarde zullen zijn. Geen dag is hetzelfde in deze dynamische en groeiende organisatie!

Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit:

 • Strategie: het mede vormgeven, vastleggen en opvolgen van de strategische plannen. Je kan jouw visie kwijt en zorgt tegelijkertijd voor een goede implementatie;
 • Operationeel Management: sparring partner van de CEO en aansturing van management en staf (Finance, Office Management, Team en Project Coördinatoren). Processen en structuren initiëren en helpen realiseren;
 • HR: (strategisch) personeelsbeleid bepalen en opvolgen. Zowel zorgen voor het aannemen van de juiste mensen op het juiste moment, als voor het door ontwikkelen van alle collega’s binnen de verschillende teams en functies;
 • Ondernemerskracht: door ontwikkelen van de onderneming op diverse manieren, denk aan het opzetten van een nieuwe bedrijfstak, samenwerkingsmogelijkheden ontdekken en overige zaken die nodig zijn voor de volgende groeifase.

Functie-eisen

Jij bent als operationeel manager in staat om op het juiste moment de juiste mensen te betrekken en zo het bedrijf soepel te laten draaien. Jij blinkt uit in sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast verwachten wij het volgende van jou:

 • Je bezit minimaal een hbo-diploma;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als operationeel manager, COO of operationeel directeur;
 • Je hebt kennis en ervaring met organisaties die zijn gegroeid van 2 naar 5 miljoen;
 • Je bezit ondernemerskracht en een visie zonder autoritaire houding.

Over de opdrachtgever

 

Het softwarebedrijf is gevestigd in Alkmaar, in een spiksplinternieuw kantoor. Samen met 25 toegewijde collega’s zijn zij al 30 jaar specialist in het bieden van creatieve oplossingen en technische ondersteuning aan bedrijven in zowel Nederland als in het buitenland. Loyaliteit, klantgerichtheid en flexibiliteit kenmerken het bedrijf. Klein genoeg om iedere klant en vooral ook het persoonlijke contact te koesteren. Krijg je hier al een warm gevoel van? Solliciteer dan snel!

Solliciteren

Heb je nog een vraag over de vacature? Onze recruiters staan voor je klaar! Neem contact op met Sofie via dit nummer: +316 19 12 24 11.

Ben jij de ideale professional voor deze vacature en voldoe jij aan alle eisen? Klik dan snel op de knop ‘Solliciteer direct!’ om jouw interesse overal te maken. Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken of jij de perfecte professional bent voor deze functie.

 

Meer informatie?

Sofie Knol

Recruiter

Tel. 06 3921 4803

Dit bieden we jou

 

Salaris

 • Een bruto salaris tot €5.500 – €6.500 per maand, afhankelijk van ervaring en 8% vakantiegeld

Inkopen

 • Mogelijkheid tot inkopen van een deel van de aandelen op basis van behaalde doelstellingen

Werkzaamheden

 • Je werkt op een fijne plek met veel afwisselende werkzaamheden

Uitjes!

 • Een supergezellig team met de leukste teamuitjes!

Work

Soliciteer hier!