Werkvoorbereider

Techniek- Hoogkarspel
Solliciteer direct

Over de functie

Wil jij als werkvoorbereider een rol spelen in het voorbereiden en uitvoeren van projecten? Ben jij op zoek naar een functie in een hecht en gezellig team waar vakmanschap en vertrouwen centraal staan? Kom werken bij Gebr. Kok!

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van werkzaamheden, het ontwerpen en berekenen van projecten, en het eerste contact voor de monteurs. Je werkt nauw samen met de verkoopbegeleider en spoort de inkoop aan om de benodigde materialen tijdig te leveren. Daarnaast bezoek je af en toe de werkplaats om de voortgang van de projecten te controleren.

Bij Gebr. Kok speel je een belangrijke rol in het realiseren van hoogwaardige woningbouwprojecten. Je bent een essentiële schakel in het proces, waarbij jouw nauwkeurigheid en toewijding bijdragen aan het succes van de projecten en de tevredenheid van klanten.

Kortom, als werkvoorbereider bij Gebr. Kok maak je deel uit van een dynamisch team dat zich inzet voor het leveren van kwaliteit en duurzaamheid in elk project!

Functie eisen

We zoeken een ervaren werkvoorbereider, maar als je het vak graag wil leren kan je zeker ook solliciteren! Wij hechten veel waarde aan jouw ervaring en persoonlijke kwaliteiten. Wat we verder van jou verwachten:

  • Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring als werkvoorbereider;

  • Je beschikt over zelfstandigheid en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

  • Je beheerst de Nederlandse taal goed;

  • Je hebt een sociaal hart en bent bereidheid om in teamverband te werken.

Over de opdrachtgever

Gebr. Kok Installatietechniek is een echt familiebedrijf dat al sinds 1930 actief is in Noord-Holland. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van moderne installaties op het gebied van elektriciteit, (drink)water, verwarming en luchtbehandeling. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij Gebr.Kok voorop. Ze denken graag met hun klanten mee om de best passende oplossingen te bieden.

Bij Gebr. Kok Installatietechniek werk je in een hecht en gezellig team waar vakmanschap en vertrouwen centraal staan. Wil jij deel uitmaken van een leuke team en bijdragen aan innovatieve en hoogwaardige installaties? Solliciteer dan nu en versterk ons team!

Solliciteren

 

Ben jij de ideale professional voor deze vacature en voldoe jij aan alle eisen? Klik dan snel op de knop ‘Solliciteer direct!’ om jouw interesse overal te maken. Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken of jij de perfecte professional bent voor deze functie.

Heb je nog een vraag over de vacature? Onze recruiters staan voor je klaar! Neem contact op met Sofie via dit nummer: +316 19 12 24 11.

 

Meer informatie?

Sofie Knol

Recruiter

Tel. 06 3921 4803

Dit bieden we jou

 

Salaris

  • Een salaris van €3000,- tot €3750,-, afhankelijk van ervaring en aantal uren

Vast Contract

  • Direct een vast contract!

Werkzaamheden

  • Je werkt op een fijne plek met veel afwisselende werkzaamheden

Uitjes!

  • Een actieve personeelsvereniging met geweldige bedrijfsuitjes!

Work

Soliciteer hier!