Zinkwerker

Techniek- Hoorn
Solliciteer direct

Over de functie

Wil jij als zinkwerker een belangrijke rol spelen in het verbeteren van de kwaliteit en duurzaamheid van woningen? Kom werken bij Gebr. Kok!

Als zinkwerker werk je nauw samen met collega’s binnen de afdeling loodgieter en andere vakmensen op de bouwplaats. Je bent een essentiële schakel in het proces van het creëren van comfortabele en functionele leefomgevingen voor toekomstige bewoners. Als onderdeel van het team ben je niet alleen verantwoordelijk voor het vervaardigen en plaatsen van zinken dak- en gevelbekleding, maar draag je ook bij aan het grotere geheel van elk project.

Kortom, als ervaren zinkwerker bij Gebr. Kok Installatietechniek maak je deel uit van een dynamisch team dat zich inzet voor het realiseren van hoogwaardige woningbouwprojecten. Jouw vakmanschap en toewijding zijn onmisbaar voor het succes van de projecten en dragen bij aan de tevredenheid van klanten.

 Functie eisen

 

We zoeken een ervaren zinkwerker, maar als je het vak graag wil leren kan je zeker ook solliciteren! Wij hechten veel waarde aan jouw ervaring en persoonlijke kwaliteiten. Wat we verder van jou verwachten:

 • Je hebt minimaal 0-3 jaar werkervaring als zinkwerker;

 • Je beschikt over zelfstandigheid en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

 • Je beheerst de Nederlandse taal goed;

 • Je hebt een sociaal hart en bent bereidheid om in teamverband te werken;

 • De motivatie om je kennis en ervaring door te geven aan de volgende generatie vakmensen.

Over de opdrachtgever

Gebr. Kok Installatietechniek is een echt familiebedrijf dat al sinds 1930 actief is in Noord-Holland. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van moderne installaties op het gebied van elektriciteit, (drink)water, verwarming en luchtbehandeling. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij Gebr.Kok voorop. Ze denken graag met hun klanten mee om de best passende oplossingen te bieden.

Bij Gebr. Kok Installatietechniek werk je in een hecht en gezellig team waar vakmanschap en vertrouwen centraal staan. Wil jij deel uitmaken van een leuke team en bijdragen aan innovatieve en hoogwaardige installaties? Solliciteer dan nu en versterk ons team!

Solliciteren

 

Ben jij de ideale professional voor deze vacature en voldoe jij aan alle eisen? Klik dan snel op de knop ‘Solliciteer direct!’ om jouw interesse overal te maken. Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken of jij de perfecte professional bent voor deze functie.

Heb je nog een vraag over de vacature? Onze recruiters staan voor je klaar! Neem contact op met Sofie via dit nummer: +316 19 12 24 11.

 

Meer informatie?

Sofie Knol

Recruiter

Tel. 06 3921 4803

Dit bieden we jou

 

Salaris

 • Een salaris van €3000,- tot €3750,-, afhankelijk van ervaring en aantal uren

Werkzekerheid

 • Werkzekerheid in een stabiel bedrijf

Bonus

 • Een aantrekkelijke eindejaarsbonus

Vast contract

 • Direct een vast contract!

Uitjes!

 • Een supergezellig team met de leukste teamuitjes!

Werkzaamheden

 • Je werkt op een fijne plek met veel afwisselende werkzaamheden

Work

Soliciteer hier!