ZZP Sales Specialist – Vastgoed

€ In overleg  📍 Zeeland 🏅 Sales 🕓 8 – 16 uur

Over de functie

Als ZZP sales specialist – vastgoed bij Huurbieding.nl ben je verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe leads en klanten binnen jouw provincie. Zelfstandig werken en de vrijheid om je eigen tijd in te delen. Deze functie biedt een unieke kans om zelfstandig te opereren en je commerciële talenten te benutten.

 • Als ZZP sales specialist – Vastgoed krijg jij de volgende verantwoordelijkheden:
 • Het actief op zoek gaan naar nieuwe leads en klanten voor Huurbieding.nl;
 • Het inzetten en onderhouden van je relaties in het commercieel vastgoed:
 • Het promoten van Huurbieding.nl en het overbrengen van de voordelen aan potentiële klanten.

 

Functie eisen

In de functie ZZP sales specialist – vastgoed verwachten we het volgende van jou:

 • Je hebt een achtergrond in de vastgoedsector en specifiek in commercieel vastgoed;
 • Jij bent gedreven om niet alleen je persoonlijke succes te bereiken, maar ook om het bedrijf te helpen groeien en bloeien;
 • Je bent zelfstandig en beschikt over een groot netwerk in het commerciële vastgoed binnen je provincie;
 • We zoeken iemand die niet alleen bekwaam is in vastgoed, maar ook sociaal en communicatief sterk is.

 

Wat bieden wij

Bij Huurbieding.nl mag je rekenen op de volgende voordelen:

 • De kans om goed gebruik te maken van je opgebouwde vastgoednetwerk!
 • Volop flexibiliteit: of je nu één dag per week of vijf dagen per week beschikbaar bent, bij Huurbieding.nl heb je de vrijheid om je eigen tempo te bepalen;
 • Wat betreft het tarief heb je keuzemogelijkheden: je kunt kiezen voor een zzp-tarief tussen de €75,- en €100,- per uur, of je kunt opteren voor een tarief per opdracht, waarbij elke opdracht €200,- exclusief btw oplevert of een combinatie.

 

Over de opdrachtgever

Huurbieding gelooft in de kracht van eenvoud en toegankelijkheid als het gaat om commercieel vastgoed. Ze hebben een online platform gecreëerd dat het vinden en aanbieden van commerciële vastgoedobjecten moeiteloos maakt. Of je nu op zoek bent naar de perfecte locatie voor je bedrijf of een pand wilt verhuren, Huurbieding.nl brengt verhuurders en huurders samen op een transparante en gebruiksvriendelijke manier. Ze streven ernaar om de vastgoedmarkt te vernieuwen en te vereenvoudigen, en ze nodigen je uit om deel uit te maken van deze opwindende reis. Ontdek de mogelijkheden van commercieel vastgoed met Huurbieding.nl.

 

Solliciteren

Ben jij de ideale professional voor deze vacature en voldoe jij aan alle eisen? Klik dan snel op de knop ‘Solliciteer direct!’ om jouw interesse kenbaar te maken. Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken of jij de perfecte professional bent voor deze functie.

Meer informatie?

Mariska Swier

Recruiter

Tel. 06 3921 4803
Soliciteer hier!