Accountmanager

ICT - Hoorn
Solliciteer direct

Over de functie

Ben jij iemand die plezier haalt uit het opbouwen van relaties, het verkopen van diensten en die een sterke interesse heeft in de ICT-sector? Wil je werken in een omgeving waar jouw inbreng gewaardeerd wordt? Dan ben jij de Accountmanager die we zoeken bij BEEREPOOT! Ben jij ook op zoek naar ons? Ontdek het hieronder!

Als Accountmanager kom je te werken in een divers team van 4 personen. Jij wordt verantwoordelijk voor New Business: het benaderen van nieuwe klanten, waar je het bedrijf op de kaart zet. Bij BEEREPOOT gaan ze voor langdurige, persoonlijke relaties, dus het kan ook voor de toekomst zijn. Jouw dag? Die ziet er als volgt uit:

 • Het identificeren en benaderen van potentiële klanten;

 • Bouwen en onderhouden van waardevolle relaties die blijven groeien;

 • Actief adviseren van klanten over innovatieve ICT-oplossingen en services;

 • Leiden van sales-trajecten vanaf het eerste contact tot aan het sluiten van de deal, dit doe je in samenwerking met de technische consultants.


Functie eisen

Als Accountmanager ben je niet bang om de telefoon op te nemen. Je hebt een sterke salesdrive, maar je werkt ook persoonsgericht en hebt aandacht voor de klant. Daarnaast functioneer je goed in een zelfstandige en resultaatgerichte werkomgeving. Verder verwachten wij het volgende van jou:

  • Je hebt minimaal mbo4 werk- en denkniveau met een commerciële instelling;

  • Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar ervaring in sales, bij voorkeur in de ICT-sector;

  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om relaties op te bouwen;

  • Je hebt een passie voor sales en bent niet bang voor koude acquisitie;

  • Je hebt veel doorzettingsvermogen, assertiviteit en geduld om lange trajecten tot een succes te maken!

Over de opdrachtgever

BEEREPOOT is een toonaangevend ICT-bedrijf gevestigd in Hoorn en al jarenlang een begrip in Noord-Holland. Ze bieden hoogwaardige ICT-oplossingen aan kleine en middelgrote ondernemingen, met een sterke focus op klanttevredenheid en technologische innovatie. Samen met 40 collega’s werken ze dagelijks aan het leveren van de beste oplossingen voor klanten. Klanten zien zij als partners, geen klant-leveranciersrelatie. Er wordt veel waarde gehecht aan betrouwbaarheid, persoonlijke relaties en een informele werksfeer. Bij BEEREPOOT voelt iedereen zich onderdeel van de familie!

Solliciteren

Ben jij de ideale professional voor deze vacature en voldoe jij aan alle eisen? Klik dan snel op de knop ‘Solliciteer direct!’ om jouw interesse overal te maken. Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken of jij de perfecte professional bent voor deze functie.

Heb je nog een vraag over de vacature? Onze recruiters staan voor je klaar! Neem contact op met Sofie via dit nummer: +316 19 12 24 11.

 

Meer informatie?

Sofie Knol

Recruiter

Tel. 06 3921 4803

Dit bieden we jou

 

Salaris

 • Een salaris tussen €2.500 en €5.000, afhankelijk van ervaring en prestaties en aantrekkelijke bonussen bij het binnenhalen van nieuwe klanten

Ontwikkeling

 • De functie wordt steeds uitdagender met een groeiende focus op relatiebeheer en het managen van meerdere klanten

Auto 

 • Een bedrijfsauto bij een vast contract

Arbeidsvoorwaarden 

 • Een premievrij pensioen, fietsplan, bedrijfsfitness en uitzicht op vast contract

Uitjes!

 • Regelmatig leuke (sportieve) uitjes en borrels met het team!

Work

Soliciteer hier!