Recruitment Marketing

Socials

Nieuwe medewerkers werven

met Recruitment Marking

Wanneer jij aantrekkelijk en goed zichtbaar bent op de arbeidsmarkt dan ga je ervaren dat vacatures steeds sneller worden ingevuld, met betere kandidaten en tegen lagere kosten. Zelfs de vacatures die altijd erg lastig bleken en vaak lang open stonden, zullen door het inzetten van recruitment marketing geen hoofdpijndossier meer worden. Bij relatief eenvoudige vacatures kun je met recruitment marketing de vacature beter ‘richten’ waardoor je betere reacties krijgt. Met behulp van recruitment marketing bereik jij de juiste mensen en pak je de regie over jouw eigen werving.

Succes met drietrapsraket

1

Maak duidelijk hoe geweldig jouw bedrijf is. Vergroot je aantrekkingskracht. Is het bij jullie goed voor elkaar? Straal dit dan ook uit. Daar helpen we je graag bij.

2

Bereik de juiste mensen. Zet creatieve online advertenties in. Wij maken de content, onze partner Semwerkt beheert en optimaliseert de campagnes.

3

Zorg dat ze aan tafel komen. Het opvolgen van leads uit campagnes is belangrijk. TheNewJob helpt je graag bij het opvolgen en de selectie van de juiste kandidaten.

Wanneer is het interessant om Recruitment Marketing in te zetten?

Zelfs als je maar één vacature per jaar hebt dan nog kun je met een job branding campagne beter de mensen bereiken die je wil bereiken. Wanneer je elk jaar wel een paar vacatures hebt en hier ook lastige vacatures bij zitten, bijvoorbeeld als je in een branche actief bent waarin goede kandidaten schaars zijn, dan adviseren wij je om naast job branding ook altijd employer branding in te zetten. Op deze manier bouw je structureel aan jouw werkgeversmerk én een goede eigen talentpool.

Contact