Met gemotiveerd personeel verder groeien?

Het vinden van geschikt personeel voor openstaande functies is tijdrovend en zorgt vaak onnodig voor belemmering van de groei. Wil jij succesvol blijven zonder je zorgen te maken over openstaande vacatures? Plan dan een kennismakingsgesprek in zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Werving & Selectie

HR uitbesteden

Snel en goed geholpen

MEER OVER thenewjob als partner

Laat jezelf ontzorgen door ons aan het werk te zetten. Wij helpen je met de werving & selectie van kandidaten,  zorgen voor contracten en de salarisadministratie. Klaar voor een nieuwe stap? Wij vinden het talent dat je nodig hebt en zorgen dat zij aan jouw organisatie blijven verbonden. 

Over
Werving en selectie

Je geeft bij ons aan wat voor soort mensen je nodig hebt. Vervolgens zetten we je vacature in de schijnwerpers en selecteren we de allerbeste kandidaten. Voordat een kandidaat aan je wordt voorgesteld spreken we ze uitvoerig en ondergaan ze een nauwkeurige screening.

Over
HR uitbesteden

Kom je handen te kort? Blijven vragen lang onbeantwoord of krijgen werknemers niet (op tijd) de juiste spullen? Laat ons je helpen bij het adequaat oppakken van jouw personeelszaken.

N
Extra aandacht voor jouw medewerkers
N
Focus op strategie en de groei van jouw bedrijf
N
Heb je ons nodig? Dan staan we er.

Verder groeien

Wil jij verder groeien?

Dan heb je goede en gemotiveerde mensen nodig. Wij zorgen ervoor dat zij voor je klaarstaan zonder dat jij jouw kostbare uren hiervoor hoeft in te zetten. We bepalen graag wat er voor jouw organisatie nodig is tijdens een kennismakingsgesprek.

Waarom samenwerken?

Samen is beter dan alleen. Jij kan jezelf focussen op de core business van jouw organisatie. Wij helpen bij vinden van de juiste mensen die jouw bedrijf helpen te groeien.

Een echte Sparringpartner

Je kunt ons zien als een verlengstuk van jouw organisatie. Altijd dichtbij en direct ondersteunend.

Altijd snel en goed geholpen

Onnodig wachten is vervelend en nergens voor nodig. Je kunt op ons bouwen en helpen je snel en goed.

Een No-nonsense aanpak

Je wilt verder groeien en dat vereist slagkracht. Door onze no-nonsense aanpak heb je altijd het juiste personeel.

Hoe werkt het bij TheNewJob

Samen groeien, dat is waar we voor gaan. Zo vinden wij de juiste mensen.

01.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we samen welke groeidoelstellingen je hebt en wat voor soort mensen hier voor nodig zijn.

02.

De juiste mensen vinden

Nu is het tijd om het los te laten. Je zet ons aan het werk en wij maken een selectie van mensen die voldoen aan jouw eisen en graag bij jouw bedrijf aan de slag gaan.

03.

Verder groeien

Jij kiest de juiste persoon en wij helpen je verder bij het inwerken en het gemotiveerd houden van jouw nieuwe medewerker. We houden de lijntjes kort zodat we snel kunnen schakelen.

Hoe gaat het nu?

Tijd om het anders te doen?

Het vinden van het juiste talent is vaak lastig. Gelukkig is het iets waar we elke dag mee bezig zijn en daarom als geen ander kunnen. We spreken je graag tijdens een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.