Voor werkgevers

Met gemotiveerd personeel verder groeien?

Grow

Bij TheNewJob draait het om meer dan alleen ontzorgen en versterken. Wij brengen frisse energie naar uw organisatie. Ook verbinden we u met de professionals die het verschil maken.

Onze diensten

Werving en Selectie

Je geeft bij ons aan wat voor soort professionals je nodig hebt. Vervolgens zetten we je vacature in de schijnwerpers en selecteren we de allerbeste professionals. Voordat een professional aan je wordt voorgesteld spreken we ze uitvoerig en ondergaan ze een nauwkeurige screening.

TheNewService

Met de nieuwe service van TheNewJob heb jij het hele jaar door een volwaardig en slagvaardig recruitmentteam tot jouw beschikking. Je haalt de beste recruitmentoplossing voor jouw bedrijf in huis en blijft volledig flexibel wat betreft kosten.

Recruitment Marketing

Recruitment marketing is niet meer weg te denken bij het werven van personeel. Recruitment marketing werkt als katalysator en als magneet. Wij gaan namens jou aan de slag om jouw doelgroep op de arbeidsmarkt te bereiken, overtuigen én activeren.

Ons beter leren kennen?

Wat u van ons kunt verwachten

 

 

1

(Telefonische) intake

We horen graag waar u naar op zoek bent en op welke termijn u versterking nodig heeft. Tijdens dit gesprek bespreken we de harde en zachte criteria die voor u van belang zijn.

2

Voorstellen kandidaten

We zoeken de beste kandidaten voor uw opdracht en delen na een grondige voorselectie snel hun cv’s met u.

3

Kennismaken kandidaten

De door u geselecteerde kandidaten komen persoonlijk kennismaken.

3

Succesvolle match

Heeft u de ideale kandidaat gevonden? Fijn! Dan zorgen wij ervoor dat onze professional zo snel mogelijk kan beginnen.

1.2.3.4.

{

“Mariska is een gedreven recruitment professional die weet hoe het vak in elkaar steekt. Wij hebben voor een langere periode met elkaar samengewerkt en mede door de inzet van Mariska hele mooie resultaten gehaald. Door haar gedrevenheid, professionaliteit en passie voor recruitment heeft onze klant meerdere medewerkers kunnen aannemen.”

Noah Stobbe – UpRecruit

''TheNewJob is een jong en gedreven bedrijf dat oplossingsgericht aan het werk gaat. Zo is er altijd te voorzien in de behoefte middels maatwerk. Super tof dat er wordt meegedacht en resultaten worden geboekt. TheNewJob is dan ook zeer aan te raden.''

Patrick Durga – Borg Groep

“Mariska en TheNewJob. Uiterst professioneel en met een gedegen plan van aanpak gaat zij aan de slag om krachtige matches te vinden. Zij maakt een uitstekende cultuurmatch waardoor bedrijven sneller in staat om zichzelf te herpakken en dat afdelingen weer soepel lopen. Ik kan Mariska elke MKB bedrijf aanraden. Zij gaat door waar andere bureaus stoppen.”

Winodj Jhingoer – Salesfun

“Mariska en ik werken inmiddels al een tijdje samen. Samen met haar team maakt ze van TheNewJob een fijne opdrachtgever. Betrouwbaar, verrassend, no nonsense en vernieuwend!''

Fallon Siwes – Teksten Zonder Fouten

Succes