HR Business Partner

€ 4.250 – 5.100 📍 Beverwijk🏅 HR 🕓 28-40 uur

Over de functie

Redwave is opzoek naar een nieuwe HR Business Partner! In deze veelzijdige rol draag je bij aan het continu verbeteren van ons HR-beleid. Je bent een sparringpartner voor het MT, de steunpilaar voor je collega’s, waarbij je hen adviseert en begeleidt bij de uitvoering van het beleid. Bovendien ben je een expert op het gebied van diverse HR-onderwerpen en streef je naar het oplossen van knelpunten en het naleven van veranderende wet- en regelgeving. Je bent dagelijks bezig met het creëren van een optimale werkomgeving voor onze operationele medewerkers. Hierbij houd je rekening met hun werk-privébalans, thuissituatie en carrièreontwikkeling. Door jouw inzet zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers de beste collega’s krijgen die ze zich kunnen wensen. Deze rol biedt je alle ruimte om een echte partner te zijn en plaatst je midden in ons bedrijf!

 

Functie-eisen

Als HR Business Partner is het heel belangrijk je collega’s betrokken en goed geïnformeerd te houden. In deze rol komen je adviserende en ondersteunende vaardigheden echt van pas. Verder voldoe jij aan de volgende kwalificaties:

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een HR-rol binnen de commerciële arbeidsbemiddeling;
 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding richting HRM of vergelijkbaar;
 • Je houdt er net als wij van dat zaken goed geregeld zijn, je werkt zorgvuldig en netjes;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar. 

  Wat bieden wij

  Als HR business Partner bij Redwave krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien als HR Manager in een flexibele werkomgeving. Bij ons draait het niet alleen om hard werken, maar ook om een goede balans tussen werk en privé. Verder kun je rekenen op:

  • Een aantrekkelijke bruto maandsalaris tussen de € 4.250, – en € 5.100, – op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring;
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer, 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectiviteitsverzekering;
  • 28 vakantiedagen en wil je er meer? Koop er dan tot 10 bij;
  • De mogelijkheid een aantal dagen in de week thuis te werken;
  • Dagelijks een volledig verzorgde lunch op het kantoor;
  • Een gezellig team waar we jaarlijks leuke uitjes mee hebben (wintersport, kerstuitje, zomeruitje en noem maar op!). 

   Over de opdrachtgever

   Bij Redwave geloven wij in een werkomgeving waarin jij je thuis voelt en waar we met elkaar streven naar het beste resultaat. En dat doen we natuurlijk met een flinke dosis gezelligheid! Ons hoofdkantoor in Beverwijk is de ideale plek voor ambitieuze professionals die hard willen werken, maar ook willen genieten van een informele sfeer. Als HR Business Partner speel je een cruciale rol in het begeleiden van collega’s tijdens veranderingen binnen de organisatie. Je werkt samen met een team van onder andere ervaren HR medewerkers, Fieldmanagers, Binnendienstmedewerkers, Recruiters en Marketing collega’s. Stuk voor stuk collega’s waar jij op kunt bouwen. Verschillende talenten en deskundigheid, maar allemaal met hetzelfde doel: dé detacheerder zijn voor technisch werk in de off- én onshore industrie.

   Solliciteren

   Ben jij de ideale professional voor deze vacature en voldoe jij aan alle eisen? Klik dan snel op de knop ‘Solliciteer direct!’ om jouw interesse kenbaar te maken. Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken of jij de perfecte professional bent voor deze functie.

   Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

   Meer informatie?

   Mariska Swier

   Recruiter

   Tel. 06 3921 4803
   Soliciteer hier!