Systeembeheerder

€ 2.500 – 3.500 📍 Alkmaar 🏅 ICT 🕓 32 – 40 uur

Over de functie

Bijt jij je graag vast in ICT-uitdagingen en ben je in staat om de juiste oplossing te vinden voor verschillende klanten? Lijkt het je daarnaast leuk om bij te dragen aan de kwaliteit van een groeiend bedrijf? Dan is de vacature van Systeembeheerder iets voor jou!

Voor een software organisatie in Alkmaar zijn wij op zoek naar een Systeembeheerder. Jij bent, samen met een hecht team, hét aanspreekpunt op het gebied van ICT voor verschillende klanten. In deze functie zullen jouw verantwoordelijkheden voornamelijk bestaan uit:

 • Het bieden van ondersteuning aan partners en proactief handelen op meldingen uit de monitoringsystemen;

 • Het beheren van werkplekken, installatie en configuratie van werkstations;

 • Het beheren van Microsoft, netwerkcomponenten en MS 365 omgevingen;

 • Het betrokken zijn bij verschillende ICT-projecten, gericht op migratieprojecten bij zowel bestaande partners als de onboarding van nieuwe partners.

Functie eisen

Als Systeembeheerder is het van belang om een flexibele teamspeler te zijn en oplossingsgericht te werken. Ook houd je van afwisseling en vind je het leuk om geregeld voor beheer bij partners langs te gaan. Daarnaast verwachten wij het volgende van jou:

 • Je hebt een ICT/IT-gericht mbo/hbo-diploma en minimaal 2+ jaar ervaring als Systeembeheerder;

 • Je bent technisch ingesteld en richt gemakkelijk programma’s in, zoals: Windows 11 en Microsoft 365. Kennis van Windows Server 2012 t/m 2019, Active Directory, VMware en RDS is een pré.

 • Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk volledig;

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto.

 

Wat bieden wij

Een hecht team dat bestaat uit vier professionals, waarin gezamenlijk de calls worden verdeeld, waardoor geen dag hetzelfde is! Je krijgt alles wel een keertje mee, van klantcontact tot implementatie. Hierdoor wordt je keer op keer uitgedaagd en kun je geleidelijk doorgroeien. Als Systeembeheerder kun je hiernaast nog meer voordelen verwachten:

 • Een salaris van €2.500,- – €3.500,- bruto per maand, afhankelijk van het aantal uur en ervaring;

 • Voldoende doorgroeimogelijkheden tot Senior en opleidingsmogelijkheden waarbinnen je certificaten kunt behalen;

 • Een laptop van de zaak, 25 vakantiedagen en een collectieve pensioenregeling;

 • Je komt te werken in een groeiende organisatie waar jij je steentje aan kan bijdragen!

Over de opdrachtgever

De software organisatie is gevestigd in Alkmaar, in een spiksplinternieuw kantoor! Samen met 20 toegewijde collega’s, met meer dan 25 jaar ervaring in het bieden van creatieve oplossingen en technische ondersteuning aan bedrijven in zowel Nederland als in het buitenland, is de organisatie altijd in ontwikkeling en groeiend. Duurzame relaties, dat is waar ze voor staan. Klein genoeg om iedere klant en vooral ook het persoonlijke contact te koesteren. Krijg je hier al een warm gevoel van? Solliciteer dan snel!

Solliciteren

Ben jij de ideale professional voor deze vacature en voldoe jij aan alle eisen? Klik dan snel op de knop ‘Solliciteer direct!’ om jouw interesse kenbaar te maken. Wij nemen binnen 3 dagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken of jij de perfecte professional bent voor deze functie.

 

Meer informatie?

Mariska Swier

Recruiter

Tel. 06 3921 4803
Soliciteer hier!