TheNewService

Hoe gaat TheNewService in zijn werk?

Allereerst hanteren we een duidelijke prijs per vacature. Bij een tijdelijk tekort aan vacatures worden de wervingskosten verlaagd of geëlimineerd. We opereren als collega’s, vertegenwoordigen jouw bedrijf op de arbeidsmarkt, en beginnen met een grondige organisatorische analyse voor elke vacature. We betrekken alle belanghebbenden bij onze aanpak en stellen samenwerkingsovereenkomsten op. Zichtbaarheid is niet beperkt tot externe stakeholders; we zorgen voor een aangename sollicitatieprocedure voor iedereen. We bieden wekelijkse rapportage en zorgen voor AVG-naleving. Onze recruiters passen zich aan jouw behoeften aan.

Wat betekent The New Service voor jou en jouw organisatie?

 

Het resultaat van The New Service is dat je sneller en betere kandidaten vindt tegen lagere kosten. Mensen kiezen bewust voor jouw organisatie en blijven langer. Het volledige werving- en selectietraject is gericht op het invullen van de vacature in de eerste of tweede maand van de wervingsperiode. Voor de meeste bedrijven met uitdagende vacatures is dit aanzienlijk sneller dan ze gewend zijn. Met The New Service wordt je team versterkt door professionele recruiters met toegang tot alle benodige tools en ondersteuning van recruitment marketeers. Dit omvat het gebruik van bekende cv-databases, campagnes op sociale media en vacatureplaatsingen op jobboards en vacaturesites. We gaan verder dan alleen het invullen van jouw vacatures; we werken aan het vergroten van je naamsbekendheid en het versterken van je positie op de arbeidsmarkt. We opereren namens jouw organisatie en fungeren als een verlengstuk van jouw team.

Wanneer is het interessant om The New Serivce in te zetten?

Jij hebt jaarlijks tussen de 10 en 80 vacatures binnen jouw bedrijf of organisatie die je niet zonder een interne of externe recruiter kunt invullen. Met het inzetten van een vaste recruiter ben je minder flexibel, en met het inzetten van werving & selectiebureaus zit je vast aan hoge kosten en bouw je niets op. Je wil natuurlijk wel de juiste mensen aan jouw team toevoegen en vacatures niet te lang open laten staan. The New Service van TheNewJob is de oplossing die jou alle slagkracht geeft van een eigen recruitment afdeling zonder de vaste en vaak hoge kosten die zo’n afdeling met zich meebrengt. Een verademing!

Voordelen van The New Service voor bedrijven:

R
Flexibiliteit: Je kunt vacatures invullen zonder het commitment van een vaste recruiter.
R
Kostenefficiëntie: Je vermijdt de hoge kosten die gepaard gaan met werving & selectiebureaus.
R
Effectiviteit: Je voegt de juiste mensen snel toe aan je team en houdt vacatures niet te lang open.